Galéria
Szobrászat, restaurálás és épületkő munkálatok
Tradícionális családi cégünk ezen kívül épületkõ munkálatokkal, művészi megoldásokkal, szoborkészítéssel foglalkozik. Szobrázat és épületkő munkálat részletek itt...

Sírkő vésés

A sírkő vésés a sírkő készítés egyik alapvető eleme, így elengedhetetlen ennek a területnek a szakértő ismerete. Cégünk az új síremlékek készítése során is nagy hangsúlyt fektet a sírkő vésés munkálataira, a végeredményt pedig az igényesség és a minőség jellemzi. A sírkő vésés azonban a sírkő felújítás során is szerephez juthat; ha ugyanis az írástábla cserére szorul, vagy a betűk állapota megköveteli az új tábla készítését, akkor a sírkő vésés nem kerülhető ki.

Már meglévő sírkőbe is vállalunk vésést, cégünk mindig az ügyfelek elégedettségére törekszik. Mivel mi is tisztában vagyunk azzal, hogy milyen nehéz a sírkővel kapcsolatos ügyek intézése a családtagok számára, igyekszünk a leginkább megkönnyíteni a folyamatot. Éppen ezért árajánlatot online is kérhet, csupán a síremlék pontos helyét kell megadnia (temető, parcella, sor, sírhely), mi pedig a díjtalan helyszíni állapotfelmérés után elküldjük a személyre szabott ajánlatunkat. Természetesen személyesen is felkereshet bennünket, ebben az esetben személyesen is meggyőződhet munkánk minőségéről, és kiválaszthatja a megfelelő betűtípust és stílust. A sírkő vésés pedig már a mi feladatunk, maximális precizitással és minőséggel dolgozunk.

Az idő vasfoga a síremlékeken is otthagyja a nyomát, és az évek során bizony a sírkő felülete érdessé, kopottá és fakóvá válik, az írástáblán lévő betűk megfakulnak, olvashatatlanná válnak. Sokszor az egész sírkő megsüllyed, elmozdulnak az elemek, ilyenkor pedig már nem segít a sírkő tisztítás. Cégünk sírkő felújítással is foglalkozik, melynek során teljes körűen elvégzi a restaurálással járó munkálatokat: a vízsugárral való tisztítást, a sírkő csiszolását, murvázást, a sérült elemek cseréjét, illetve a betűk átfestését.