Galéria
Szobrászat, restaurálás és épületkő munkálatok
Tradícionális családi cégünk ezen kívül épületkõ munkálatokkal, művészi megoldásokkal, szoborkészítéssel foglalkozik. Szobrázat és épületkő munkálat részletek itt...

Sírkő restaurálás

A Vénusz Testvérek családi vállalkozásként működik. A cég megalapítása óta kőfaragással foglalkozunk, vállaljuk új síremlékek megtervezését és elkészítését az egyedi elképzeléseknek és igényeknek is teret engedve, mérsékelt árainkkal pedig igyekszünk osztozni a család és a barátok gyászában.
A sírkő készítés mellett vállaljuk a régi, az időjárási viszontagságok során megrongálódott és megkopott síremlékek teljes körű felújítását is. A sírkő restaurálás során nem csupán a piszkos és elmohásodott felületet tisztítjuk meg hagyományos kézi, valamint gépi csiszolással, de szükség esetén elkészítjük az új betonlapot a megsüllyedt és elöregedett elem helyett. Továbbá a sírkő restaurálás során felújítjuk és átfestjük a betűket, valamint a murvázást is ránk bízhatja.
Tisztában vagyunk azzal, hogy egy új sírkő készítése milyen költségeket ró egy családra, hiszen mi is nap mint nap találkozunk a szeretteiket gyászolókkal. Viszont azt is tudjuk, hogy a sírkövek egy idő után megfakulnak, megsüllyednek. A sírkő restaurálás éppen ezért tevékenységünk fontos részét képezi, hogy ezzel is levegyük a terhet a családtagokról. A sírkő restaurálás költséghatékonyabb, mint egy új síremlék készíttetése, és a munkálatok befejezése után a síremlék ismét hosszú éveken keresztül minőségi és igényes külsőt kap.
A sírkő rendszeres tisztítása segít megőrizni a felújított sírkő szép állapotát, cégünk szolgáltatásai között ezt is megtalálhatja.
A sírkő restaurálás során vízsugárral megtisztítjuk a síremléket, majd megcsiszoljuk annak felületét. Szükség és igény esetén átfestjük és megújítjuk az íráslapon a betűket, továbbá a murvázással kapcsolatos teendőket is elvégezzük.
Amennyiben szeretné ajánlatunkat kérni a sírkő restaurálás munkálataira vonatkozóan, adja meg nekünk a síremlék pontos helyét (temető/parcella/sor/sírhely). A díjmentes helyszíni felmérés után egyedi árat adunk Önnek, munkánkban és szaktudásunkban megbízhat, a sírkő restaurálás területén sokéves gyakorlat van már a hátunk mögött.

Összefoglalva:

A sírkő restaurálása több lépésből áll:

 

1. A HELYSZÍNI FELMÉRÉS során szakértő munkatársaink DÍJMENTESEN mérik fel a sírkő állapotát.

 2. A felmérést követően TÉTELESEN LISTÁZOTT AJÁNLATOT kínálunk.

3. Mindezt a RESTAURÁLÁS követi:

– vízsugárral tisztítás

– betűk átfestése

– murvázás

– csiszolás

 

Minden felújítási folyamat szakszerű, megbízható eredményt garantál, melyet REFERENCIÁINK  is alátámasztanak. Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal!