Galéria
Szobrászat, restaurálás és épületkő munkálatok
Tradícionális családi cégünk ezen kívül épületkõ munkálatokkal, művészi megoldásokkal, szoborkészítéssel foglalkozik. Szobrázat és épületkő munkálat részletek itt...

Műkő sírkő

A sírkövek készítésénél  több anyagból választhatnak a megrendelők. A műkő sírkő jár a legkevesebb költséggel. Azonban a műkő sírkő egyszerűen kombinálható gránit elemekkel, a tervezéskor mindig az ügyfelünk igényeit és kéréseit tartjuk szem előtt.

A műkő sírkő egyik hátránya, hogy felületük hamarabb megadja magát az időnek, mint a gránit vagy a márvány. Ilyenkor az egykor fényes és sima felület érdessé és fénytelenné, kopottá válik, ez pedig kedvez a mohásodásnak és a piszok és por megtelepedésének is. A műkő sírkő tehát különösen igényli a rendszeres tisztítást. Azonban a szakértő tisztítási eljárásnak köszönhetően újra visszanyerhető az eredeti, fényes felület és a szép állapot.

A műkő sírkő ára az alapanyagok származási helyétől függ. Cégünk csakis kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozik, hiszen célunk az, hogy az általunk készített síremlékek hosszú évekig adjanak helyet az emlékezésnek.

Minden műkő sírkő megtervezésénél az egyedi elképzelések szerint járunk el, munkánkat az igényesség és az ötletgazdagság jellemzi.

Oldalunkon több referenciamunka is megtekinthető, illetve üzletünkben is szívesen megmutatjuk Önnek az általunk készített sírköveket.