Galéria
Szobrászat, restaurálás és épületkő munkálatok
Tradícionális családi cégünk ezen kívül épületkõ munkálatokkal, művészi megoldásokkal, szoborkészítéssel foglalkozik. Szobrázat és épületkő munkálat részletek itt...

Kőszobrászat

A Vénusz Testvérek vállalkozás kőfaragással és kőszobrászattal kapcsolatos szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A cég családi vállalkozásként működik megalapulása óta, szakembereink több generáció óta űzik a kőfaragó mesterséget.

A kőszobrászat igen szerteágazó tevékenység.  A sírkő készítésen túl a cég lépcsők és párkányok megtervezését és megvalósítását is vállaljuk, illetve elvégzünk minden díszítőkövekkel kapcsolatos munkát. A referenciák között a műkövekkel összefüggő munkálatokra és a burkolásra is talál megoldást.

A cég együttműködik egy szobrászművész-restaurátorral, aki a kőszobrászat egy másik ágában nyújt kiváló teljesítményt. Szaktudásával köztéri és egyedi szobrok elkészítését és restaurálását is nyugodt szívvel vállaljuk.

A Vénusz Testvérek a kőszobrászat területén a következőkben lehet segítségére:

  • sírkő készítés

  • sírkő felújítás

  • sírkő tisztítás

  • kőszobrászat

  • építőkövekkel kapcsolatos feladatok

 

Személyre szabott ajánlat akár telefonon vagy online is kérhető. A sírkövekkel kapcsolatos munkálatokat egy díjtalan helyszíni felmérés előzi meg, ezt követően készül el a pontos árajánlat.