Galéria
Szobrászat, restaurálás és épületkő munkálatok
Tradícionális családi cégünk ezen kívül épületkõ munkálatokkal, művészi megoldásokkal, szoborkészítéssel foglalkozik. Szobrázat és épületkő munkálat részletek itt...

Sírkő tisztítás

Az új sírkövek készítése mellett a sírkő felújítás és a sírkő tisztítás is fontos részét képezi szolgáltatásainknak.

A sírtisztítás, felújítás a következő munkákat foglalja magában:

  • A sírkő megtisztítása vízsugárral
  • A sírkő siszolása
  • Betűk újrafestése
  • Murvázás

Azért, hogy a síremlékek sokáig megőrizhessék eredeti állapotukat, sima és fényes felületüket, rendszeres tisztításra van szükség. Azonban ez nem olyan egyszerű eljárás, a legjobb, ha szakértő kezekre bízza.

Ma már számos módszerrel találkozhatunk a sírkő tisztítás területén. Azonban tapasztalataink azt mutatják, hogy a hagyományos kézi, valamint a gépi csiszolás az egyik leghatékonyabb módja a felület teljes megtisztításának. Ezzel ugyanis a felület ismét teljesen sima lesz, ez pedig meggátolja az újabb mohásodást, valamint a piszok is nehezebben rakódik le rajta.

A sírkő tisztítás elengedhetetlen feltétele annak, hogy az adott síremléket sokáig ne kelljen felújítani vagy akár cserélni.

Ha azonban a sírkő már nagyon régi és erősen leromlott állapotban van, a sírkő felújítás jelentheti a valódi megoldást. Cégünk szolgáltatásai között a sírkő tisztítás mellett a sírkő felújítás is ugyanolyan fontos helyen áll. Munkánk során elkészítjük az új betonlapot, ha a régi már besüllyedt, továbbá cseréljük a hibás elemeket és átfestjük a már megfakult betűket is.

Keressen minket bizalommal, több éves tapasztalattal a birtokunkban a sírkő tisztítás és a sírkő felújítás szakértői vagyunk. Adja meg a tisztíttatni vagy felújítani kívánt síremlék pontos helyét (temető/parcella/sor/sírhely), mi pedig a helyszíni állapotfelmérés után elküldjük Önnek a részletes és egyedi árajánlatunkat.